TILAKOn kohde värikäs koti

Kotisuunnittelu

Haaveiletko remontista joko nykyiseen kotiisi tai tulevaan saneerauskohteeseen? Tai oletko suunnittelemassa oman talon rakentamista? Suunnittelemme tunnelmallisia tiloja myös kotioloihin, kaipaatpa sitten kokonaisvaltaista koko kodin sisustussuunnitelmaa tai muutaman tunnin konsultaatiopalaveria.

Kukin koti ja asukas on omanlaisensa. Meille Tilakossa on tärkeää luoda jokaiseen kotiin asukkaidensa näköinen, oma persoonallinen tyylinsä. Toimivuus ja kauneus kulkevat suunnitelmissamme käsi kädessä ja osaamme tuoda esiin jokaisen tilan parhaat puolet. Ajaton tyylikkyys yhdistettynä ajankohtaisiin trendeihin tai asukkaan omiin suosikkeihin on usein kombo, jolla lopputuloksesta saadaan mielenkiintoinen, sopivissa määrin muokattava ja pitkäikäinen.

Suunnitteluhintaan vaikuttavat aina mm. projektin laajuus ja siihen sisältyvät osa-alueet. Otathan meihin yhteyttä saadaksesi tarkan hintatarjouksen juuri sinun kotisi tila- ja sisustussuunnittelusta. Kohteesta riippumatta voimme luvata, että suunnitteluhintaan kuuluu automaattisesti stressitasosi aleneminen ja rutkasti säästettyä aikaa!

SISUSTUSKONSULTAATIO

Sisustuskonsultaatio on erinomainen valinta, jos tarpeesi on melko pieni, etkä kaipaa laajempaa sisustussuunnittelukokonaisuutta. Esimerkiksi kodin värisävyjen pohdinta tai yksittäisen huoneen toimivuus ovat yleisiä konsultaation aiheita. Konsultaatiolla voit saada apua myös vaikkapa uudiskohteen valaistuksen tai kiintokalusteiden toimivuuden suunnitteluun. Konsultaatioon varataan lähtökohtaisesti kahden tunnin aika, joko kohteessa tai toimistollamme, riippuen tarpeestasi.

Sisustuskonsultaation hinta toimistollamme järjestettynä
250€/2h (sis.alv24%).

Ota yhteyttä Henriikkaan (henriikka@tilako.fi), varataksesi sinulle parhaan ajan.

TILAKOn rivitaloasunnon uudistuskohde

Harmoninen rivitaloasunto


Tutustu
TILAKOn kohde klassinen kerrostalokoti

Klassinen kerrostalokoti


Tutustu
TILAKOn kohde värikäs koti

Värikäs koti


Tutustu
TILAKOn kotikohde 100-vuotiaassa hirsitalossa

Koti 100-vuotiaassa hirsitalossa


Tutustu