TILAKOn kohde La Famiglia Tampere

Ravintolasuunnittelu

Ravintola on hyvä esimerkki tilasta, jossa ympäristö on lähes yhtä tärkeä, joskus jopa tärkeämpi, kuin erinomainen tuote. Moni valitsee ravintolan tai kahvilan pääosin miljöön takia ja ravintolamaailman kasvavan kilpailun myötä menestyvän ravintolan on erotuttava joukosta ja jäätävä asiakkaan mieleen muutoinkin kuin ruokatuotteella. Me Tilakossa olemme erikoistuneet luomaan massasta erottuvia ja mieleenpainuvia ravintolatiloja, jotka ovat oleellinen osa ravintolan konseptia.

Sloganimme on “Luomme vaikuttavia tiloja”, ja se tosiaan on tavoitteemme; haluamme, että tilat, joita suunnittelemme tuovat vaikuttavuutta monella tasolla. Ravintolatilojen tarkoitus on jäädä asiakkaan mieleen, saada heidät viihtymään, ostamaan ja vielä palaamaan takaisinkin.

Olemme mielellämme mukana ravintolaprojekteissa jopa jo ennen tilavalintaa, sillä miljöö ja keittiön suunta nivoutuvat onnistuneessa konseptisuunnittelussa saumattomasti yhteen. Palvelumme on hyvin kokonaisvaltainen ja teemme töitä omalla persoonalla. Persoonallisuus näkyy myös tiloissa, joita suunnittelemme; jokainen ravintolamme on tunnistettava ja freesi, eteenpäin katsova kokonaisuus.

TILAKOn kohde DAM Bar

DAM Bar


Tutustu

Sokos4 / Tampere


Tutustu
TILAKOn kohde La Famiglia Tampere

La Famiglia / Pirkanmaan Osuuskauppa


Tutustu
TILAKOn kohde Bacaro Doppio

Bacaro Doppio / Sokos Tampere


Tutustu