TILAKOn tiimi

Muut palvelut

Kokonaiskonseptointi

Yhdistämme voimamme asiakkaan tiimin kanssa liikeidean kirkastamisen, brändäyksen ja kokonaiskonseptin luomisessa ja tuomme pöytään raikkaita, luovia ja viivan alle jättäviä ideoita. Tapauskohtaisesti voimme sopia kokonaiskonseptoinnista joko osallistuen asiakkaan tai markkinointitalon johdolla, tai fasilitoiden, jolloin otamme vetovastuun kokonaiskonseptoinnin palavereista ja workshopeista. Vuosien kokemus erilaisten konseptien toteuttamisesta antaa meille mahdollisuuden ajatella ja innovoida yli toimialarajojen.

Työyhteisövalmennus muutostilanteessa

Teemme yhteistyötä Työyhteisösovittelija ja -valmentaja Anni Haradan kanssa. Annin erikoisosaamisella voimme luoda työyhteisöllenne muutostilanteeseen räätälöidyn valmennuksen, jonka kautta läpikäydään odotuksia, ajatuksia, tunteita ja tarpeita totuttujen rutiinien muuttuessa. Valmennuksen tuloksena organisaation henkilöstö on sitoutuneempi muutokseen, ymmärtää muutoksen vaikutukset itseensä ja ympäristöön sekä sisäistää oman toiminnan vaikutuksen muutoksessa yhdessä onnistumiseen. Valmennuksen kesto ja sisältö räätälöidään tarpeenne mukaan.

Kilpailutus

Mikäli rakennusprojekti, saneeraus tai toimistomuutto halutaan viedä läpi mahdollisimman helposti, voimme sovittaessa kilpailuttaa urakoitsijat rakennus- ja puusepänurakan osalta. Myös kalustetoimitusten kilpailutus ja tilausten teko onnistuu kauttamme, jolloin asiakkaalle jää aikaa keskittyä omiin töihinsä.

Projektivalvonta

Tarvittaessa hoidamme rakennusurakan suunnitelmien mukaisen etenemisen valvontaa ja työohjeistamista kohteessa. Sisustussuunnittelijoina emme hoida luvanvaraista rakennusteknistä valvontaa tai LVIS-suunnittelua, mutta toimimme asiakkaan oikeana kätenä pitäen projektin etenemisen langat käsissämme.

Somistus

Hoidamme mielellämme valmiin tilan somistuksen loppuun asti itse. Loppusomistus herättää suunnitelmat henkiin ja sen vuoksi olemme ilolla läsnä myös muuton tai avauksen hetkellä tsekkaamassa, että kokonaisuus viimeistellään alkuperäistä visiota noudattaen ja lopputulos antaa suunnitellun wau-fiiliksen.