TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros 1

Tammelan Stadion

Upealle uudelle Tammelan Stadionille suunniteltiin tiloja kolmessa kerroksessa. Yli 700-neliöinen Klubikerros pitää sisällään suuren tapahtumatilan, jossa kentän vihreys pääsee oikeuksiinsa.

Klubin kummastakin päädystä löytyy lasiovin jaettavat yksityiset loungetilat, joissa kalustus suunniteltiin mahdollistamaan hyvin monipuolisen käytön aina cocktailtilaisuudesta klassiseen kokoustamiseen. Koko kentän pituinen tila jaettiin erilaisiin toiminnallisiin alueisiin ja peliä pystyy lämmitettyjen vip-katsomopenkkien lisäksi seuraamaan myös korkeammilta pöytäryhmiltä sisätiloista käsin.

Meille oli tärkeää kunnioittaa Stadionin kaunista ja modernia arkkitehtuuria. Lämpimät puun sävyt mittatilaussohvissa sekä rouheammat materiaalivalinnat irtokalusteissa pehmentävät tilaa ja tuovat ihanan parin nurmikentälle. Luonnollisen värimaailman ansiosta klubikerros on helppo muokata erilaisille tapahtumajärjestäjille sopivaksi ja tilassa luonnistuvat pelitapahtumien lisäksi niin häät kuin yritysten vuosijuhlat.

Kohteen kuvasi: Jimi Soinila

Sijainti
Tammelan Stadion, Tampere
Suunnittelimme
Tilan kalustelayoutin, kiintokalusteet, irtokalusteet, valaistuksen, tekstiilit, somisteet.
TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros 1
TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros 2
TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros 3
TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros 4
TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros
TilakoN kohde Tammelan Stadion - klubikerros
2024-03-06 TAMMELAN STADION, TAMPERE // JIMI SOINILA / @sportraitsbyjimi